Autós Síléctartó nagyon kényelmesek

Autós síléctartó

Az autós kiegészítők már régóta népszerűek, hiszen rengeteg közül lehet választani, attól függően, hogy milyen szükségleteink vannak. Ezek közül kiemelkednek az autós tetőlécek, amelyekkel ki lehet használni az autó tetején lévő helyet, és segítségükkel nehéz és nagy tárgyakat is könnyen szállíthatunk.

Népszerűek a síelők körében.

Gyakran használják olyanok akik sokszor utaznak, főleg azok, akik szeretnek síelni.

Autós síléctartó

Egy autós síléctartó felszerelése kiváló opció lehet, hogy a felszerelésünket elvihessük egyik helyről a másikra, hiszen a legtöbb autóban nincs elég hely ehhez. Amennyiben te is ennek az extrém sportnak a fanatikusa van és te is felszerelnél egyet, érdemes hívni egy szakértőt, aki elvégzi a telepítés,

Síléctartók típusai.

Így sokkal könnyebb a sífelszerelés utaztatása, ráadásul a síléctartók személyre szabhatók a felszerelés típusától függően.

A legnépszerűbb megoldások a következők:

 • Tartó sífelszereléshez:

  Ezt az eszközt általában az autó hátuljára szerelik, akik nem rendelkeznek ilyennel, azoknak először bekell szerezniük egy alkatrészt az autó hátuljára, ám onnantól rendkívül egyszerű használni, hiszen egyféleképpen használható, valamint képes több mérethez adaptálódni, biztonságosan.

  Rendkívül praktikus, hiszen szétszerelhető és csak akkor kell felrakni, amikor használnánk, valamint a kapacitása által sok más téli tevékenységhez használatos eszköz szállítható vele.

 • Rudak a tetőn:

  A síléctartók a tetőn szintén kiváló megoldás, valamint eléggé népszerű is lett manapság a könnyű telepítés miatt. A praktikus dizájn által a felhasználók könnyedén kihasználhatják a tartó által kínált teret. A rúdpár párhuzamosan szerelendő fel a jármű tetejére.

  Figelembe kell venni, hogy a legtöbb autó gyárilag rendelkezik ezekkel a felszereltségekkel és általában standard méretezéssel rendelkeznek téli eszközökhoöz. A tetőcsomagterek számos előnnyel rendelkeznek, például nem gátolják a sofőr látását, mivel a tetőn foglalnak helyet, valamint védik a síléceket az úton található törmeléktől, és képesek különböző méretű eszközöket szállítani szennyeződés nélkül.

 • 4 x 4 síléctartók:

  ez egy gyakori megoldás a régebbi eszközökhöz, amely során a kocsi hátulján tárolják a síléceket, a normál funkciók megszakítása nélkül. Népszerű választás azon sofőrök között, akiknek van némi szabad helyük a csomagtartónál és nem akarnak tetős síléctartókkal vesződni
  Bár egyszerűbb megoldásnak tűnik, a felhasználandó hely nagyon limitált, ami által a sofőr csak bizonyos mennyiségű eszközt szállíthat.

Olvassa el a témáról szóló cikket autó akkumulátorának.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: