Baba bőrönd

Baba bőrönd

Ha egy vakációt tervezel magadnak és gyermekeidnek, akkor itt van pár ajánlatom a legjobb baba bőröndökre. Adni a gyermekeidnek külön bőröndöket segíthet megkönnyíteni a pakolást, valamint így könnyebben bevonhatod őket a csomagolásba is. Egy baba bőrönd segít mind az utazás közben és után is, hiszen minden benne van, amire szükséged lehet – játék, zsebkendő, nasi, vizespalack, stb.

Utazó bőrönd

Ezek a bőröndök nagyon hasznosak tudnak lenni repülőtéri folyosókon, és kiválóan el tudják szórakoztatni a gyermekeket is.

Baba bőrönd

Csak óvatosnak kell lenned, amikor felkötöd a bőröndöt.
Hasonló bőrönd lehet a Trunki, Jet Kids, és BedBox.

A Trunki

Ez az egyik legismertebb gyermek bőrönd, ami rengeteg színben és mintában megjelent, például zebra, London busz és kalózhajó. A Trunkiban 55 liter férőhely van, bőven elegendő a gyermeked minden cuccának.

A felcsatolható kötél segítségével akár fel is veheted a válladra a bőröndöt, vagy, mivel elég erős a bőrönd szerkezete, akár rá is ülhet a gyermek, és te húzhatod őt.

Más gyermekek bőröndök

  • BedboxEzt – a bőröndöt akár láb alá is be lehet tenni, hogy a segítségével a gyermek elfeküdhessen a repülőn, és 75 liter férőhely van benne.
  • A roller bőrönd – Ezt a bőröndöt akár használhatja egy rollerként a gyermek. Egyetlen ismertebb kategória van ebben, melynek a neve „Zinc Flyte Kids Scooter”. 25 liter a belső térfogata, és rengeteg féle kinézetben elérhető. Ez a bőrönd 4 és 8 éves közti gyermekeknek tökéletes, akik maximum 50 kg súlyúak
  • Guruló bőrönd – Általában világítós kerekek vannak rajta, és akár lehet használni hátizsákként is. Nagyobb kategóriái: „Skip Hop Zoo” Guruló bőrönd gyermekeknek, „Yodo Zoo 3-irányű kerekes hátizsák totyogóknak” és „Amerikai Disney Bőröndök”.
  • „Skip Hop Zoo” Guruló bőrönd gyermekeknek – Ezek nagyon felkapott gyermek bőröndök, melyek hírnevüket a kiváló tervezésnek, és a késztermék jó minőségének köszönhetik. Könnyű anyagból készül, ami miatt a gyermekek is könnyedén tudják maguk után húzni, van rajta cipzáras zseb is, ahol játékokat és nasit lehet tárolni, valamint van rajta hely vizes palacknak is. Bőven elegendő hely van benne bárminek, amire a gyermekednek szüksége lehet.
  • Yodo Zoo 3-irányű kerekes hátizsák totyogóknak – A bőröndön lehetőség van elrejteni az pántokat, amikor húzós bőröndkén, vagy a kerekeket, amikor éppen hátizsákként használod.
  • Amerikai Disney Bőröndök – Ezekben találhatóak belső pántok, melyek segítségével egy helyben lehet tartani a benne lévő tárgyakat.

Összefoglalva, mielőtt vásárolnál, nézz utána, hogy melyik bőrönd a lehető legjobb a te, és gyermeked számára. Gondolj bele abba is, hogy a gyermeked egyre magasabb, és nagyobb lesz.

Olvassa el a témáról szóló cikket vállalalati ajándékokkal.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs