Hogyan ápolja a póthajat

Hajhosszabbítás

A hajhosszabbítás messze nem olcsó. Ha a póthaj olcsó, akkor annak mindig jó oka van, például a rossz minőség. Sok olyan nő reménykedik, hogy hosszan fognak tartani, akik szeretnék felfrissíteni készleteiket. Ez az oka annak, hogy érdemes tudni a póthaj megfelelő gondozásáról.

Csak egy kisebb módosítás és napi ápolás csodákra képes. Annak biztosítása érdekében, hogy a természetes haj és a póthaj ne szenvedjen semmilyen károsodást, a szokásos karbantartási ciklusokon belül is a legtöbbet kell kihoznia magából.

A hajának és a póthaj típusának függvényében az utókezelés kissé eltérhet. Azon nők számára, akik hamarosan hajhosszabbítást terveznek, és szeretnének többet megtudni annak utógondozásáról, alább található néhány tipp, amelyet figyelembe kell venniük:

A póthaj formázása

A póthaj stílusához felhasználható eszközök közé tartoznak a hővédő termékek, krokodilklipek, hajkefe és hajsütővas, valamint a göndörítő.

Hajhosszabbítás

A stílus kialakításához először hővédő szereket kell alkalmazni, hogy megvédje a természetes felületet és a póthajat a lehetséges hőkárosodásoktól és a kopástól. Ne használjon hajlakkot. Hőszerszámok használata előtt ellenőrizze, hogy a haja 100% -ban száraz-e. A csatok felhasználhatók az egyes szakaszok rendezéséhez. Úgy formázhatja a póthaját, ahogy csak szeretné. Használhat hajszárítót, hajvasalót, vagy be is göndörítheti. Csak ügyeljen arra, hogy ne tartsa túl sokáig az illesztéseket a hőforráshoz nagyon közel.

A póthaj mosása

A jó minőségű balzsam és a sampon, valamint a hajkefe azok az eszközök, amelyekre szüksége lesz a póthaj mosásához. A hajmosás előtt alaposan mossa le. Zuhanyzás közben ne használja a vizet teljes erővel. Nedvesítse meg a haját, majd lefelé haladjon a samponnal.

Ujjhegyével masszírozza meg a fejbőrt a kötések között. A sampont megfelelően öblítse le, hogy ne maradjon lerakódás. Vigye fel a kondicionálót az egész hosszra. Öblítse ki a kondicionálót és törölközővel szárítsa meg a haját. Vigyen fel hidratáló terméket és hővédő anyagot, ha szárítani szeretné.

A póthaj mosása előtt összekeverheti a balzsamot és a vizet permetező palackban, majd ezt permetezze a póthajra egész hosszában. Ez elősegíti a túlzott kiszáradást a gyakori mosások miatt.

A póthaj fésülése Hajhosszabbító hurokkefét vagy természetes sörtéjű lapátkefét kell használnia. Ossza szét a póthajakat két részre a jobb és a bal oldalon. Először fésülje ki a gubancokat. Hajtsa fel a haját a gyökerekig. Ha a gyökerek közelében fésülködik, akkor használjon puha sörtéjű kefét. Mikrogyöngyök esetén, és ha hurokkefét használ, akkor a kötéseket a lehető legfinomabban át tudja mosni. A póthajakat minden nap kétszer, reggel és este is át kell fésülni. 

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: