Hogyan hozzuk ki a legjobbat a reklámajándékokból?

Ezeket az ajándékokat a vállalat népszerűsítésére használják és ezeket promóciós cikkek formájában adhatják tovább a márkaismertség növelése érdekében, vagy eladhatják a hűséges fogyasztóknak. Az ingyenesen vagy nagyon kis költséggel terjesztett és a márkák számára számos izgalmas előnyt kínáló promóciós termékek a legköltségvetésbarátabb marketingstratégiák közé tartoznak, amelyeket egy vállalkozás valaha is alkalmazhat.

Tényleg működnek a promóciós termékek?

Egy 2016-os tanulmány a márkás szajré használatának hatékonyságát vizsgálta. Kiderült, hogy sokan átlagosan 8 hónapig tartják meg a promóciós tárgyakat, ami jóval túlmutathat más marketing taktikákon, mint például az e-mail marketing vagy a PPC hirdetések.

Ezeket az ajándékokat a vállalat népszerűsítésére használják és ezeket promóciós cikkek formájában adhatják tovább a márkaismertség növelése érdekében, vagy eladhatják a hűséges fogyasztóknak.

Ugyanebből a tanulmányból az is kiderült, hogy ezek a fogyasztók általában a márka értékes nagyköveteivé válnak, és a fogyasztók több mint fele átadja az árut másnak, miután befejezte annak használatát.

Annak bizonyítására, hogy a promóciós termékek növelik a márkaismertséget, a tanulmány kimutatta, hogy a fogyasztók többsége emlékezett azokra a márkákra, amelyek sapkát vagy pólót adtak nekik. Másrészt egy másik tanulmány megállapította, hogy a reklámajándékok címzettjeinek többsége emlékszik a termék hirdetőjének nevére, míg mások üzletet kötnek a termék hirdetőjével, néhányan pedig egyszerűen csak élvezik, hogy megkapják ezeket a termékeket, ami újabb bizonyíték arra, hogy a reklámajándékok valóban működnek.

Népszerű promóciós termékek népszerű típusai

Italkészlet

A beltéri vagy kültéri használatra ideális poharak, bögrék, poharak és csészék ideális kézi promóciós eszközök.

Jegyzetfüzetek és naplók

Mindenki szeret jegyzetelni, miért ne gondoskodhatna tehát arról, hogy ügyfelei mindig maguknál tartsák a jegyzeteiket, miközben az Ön cégét a fejükben tartják?

Napszemüveg

Gondoskodjon arról, hogy ügyfelei mindig a lehető legjobban nézzenek ki egy márkás napszemüveggel, amely egyedi és szórakoztató lehetőséget biztosít vállalkozása népszerűsítésére.

Táskák

Táskákat ideális márkaépítési csatornák mivel tágas fehér terük több mint elegendő helyet biztosít logójának elhelyezésére. Méretüknek köszönhetően a legjobb tárolóeszköz a többi márkás reklámajándék számára is.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: