Hogyan Válasszuk Ki a Megfelelő Cipőméretet Online Vásárlás Során?

Még ha nincs is ami felülmúlná azt a csodálatos érzést, amikor egy új cipőt húzunk fel, nincs is olyan nyugodt vásárlás, mint az online cipő vásárlás, mely figyelembe veszi a választható márkák és stílusok széles választékát. De hogyan határozhatja meg a megfelelő cipőméretet online?

Vannak olyan esetek, amikor online vásárlás során egy szerencsejátéknak érezheti a helyzetet, a megfelelő cipőméretet illetően, mivel nem minden márka rendelkezik egyforma cipő méretekkel.

Ha nem vagy biztos benne, ne aggódj, mert sok webhely kínál útmutatót a cipőkhöz, amely a lábléc alsó részén vagy minden termékoldalon van linkelve.

Annak érdekében, hogy ne csalódjon, amikor új cipőjének dobozát kinyitja, feltétlenül olvassa el ezt a rövid útmutatót arról, hogy miként választhatja ki a megfelelő cipőméretet online.

Találja Meg A Megfelelő Táblázatot A Cipőméretekhez

Attól függően, hogy hol található a cég, ahonnan rendel, előfordulhat, hogy másképp hirdetik cipőméreteiket. Az európai, az egyesült királyságbeli és az amerikai méretek a három leggyakoribb táblázat a cipőméretekről.

Mielőtt elkezdené lábát méregetni, ellenőrizze a megrendelt oldalon meghirdetett cipőméreteket.

Például az Egyesült Királyságban és Írországban a 6-os méret európai méretben már 39, míg az Egyesült Államok méretezési rendszerében ez 8,5-nek felel meg. Az utolsó dolog, amire vágysz, hogy izgatottan várj a csomagodra, majd később megtudd, hogy a cipő méret túl nagy neked.

Ha nem vagy biztos benne, ne aggódj, mert sok webhely kínál útmutatót a cipőkhöz, amely a lábléc alsó részén vagy minden termékoldalon van linkelve.

Tudnivalók, Mielőtt Lemérnéd A Lábad

  1. Javasoljuk, hogy a láb mérést egy egész napos gyaloglás után végezd el. A séta növeli a lábad méretét. Ha egy napos séta után megméred a lábad, megtudhatod, hogy a cipőd aktív állapotodban is kényelmes-e.
  2. Ha azt tervezed, hogy zoknival viselsz cipőt,  például edzőcipőt vagy csizmát kívánsz viselni, akkor meg kell mérned a lábad zoknival. Ez segít abban, hogy online kiválaszd a cipő méretét, mely tökéletesen illeszkedik lábadhoz.
  3. Csak akkor szabad mezítláb mérni, ha a cipődet mezítláb lábakon kívánod viselni, például nyári cipő vagy szandál esetén.
  4. A cipő méretének különbsége akár egy hüvelyk 1/8-a is lehet. A felfelé vagy lefelé kerekítéssel történő próbálkozás csökkenti a mérés pontosságát, és nehezen tudod online meghatározni a megfelelő cipő méretet.
  5. A legtöbb ember lába kissé aszimmetrikus, ami azt jelenti, hogy az egyik gyakran nagyobb vagy hosszabb, mint a másik. Ha ez a helyzet, győződj meg róla, hogy a megvásárolni kívánt cipőnél a nagyobb láb méretét kell figyelembe venni.

Próbáld Fel Azonnal A Cipőt

Megtaláltad a megfelelő cipőméretet az interneten, azok épségben meg is érkeztek. Még akkor is, ha elég körültekintően mérted meg a cipő méretet, előfordulhat, hogy a kapott cipő még mindig nem megfelelő.

Tehát mindenképpen próbáld fel a cipőt, amint megérkezik. Tartsd meg az összes címkét és minden mást a helyén,hogy megbizonyosodj a megfelelő illeszkedésről. Ha nem felelnek meg neked, akkor egyszerűen visszaküldheted a pár cipőt, és más méretet kérhetsz.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: