Mit kell tudni a Sygic navigációról?

A Sygic Navigation az okostelefonokon keresztül a beépített információs és szórakoztató rendszerrel való együttműködésre van optimalizálva, hogy összeköttetést teremtsen, vagyis így a navigáció közvetlenül az infotainment képernyőn jelenhet meg.

Mit kap az autóhoz kapcsolt navigációval?

Az offline térképek jók külföldre utazásakor, vagy ha olyan helyekre utazik, ahol a mobilszolgáltatás nem megfelelő. Ez sok problémát és pénzt takaríthat meg a barangolás költségein. Csak annyit kell tennie, hogy a térképeket és az útvonalakat közvetlenül az okostelefonjára letölti.

A Sygic Navigation funkcióval élvezhet néhány fejlett navigációs funkciót. Használhatja a legújabb offline térképeket frissítésekkel, sebességmérő kamera figyelmeztetésekkel, forgalmi információkkal, több millió POI-val, üzemanyagárakkal, Dynamic Lane Assistant-nal és így tovább.

A Sygic Car Navigation prémium szolgáltatásai

  • Sebességkorlátozások

Nagyon fontos a sebességkorlátozások ismerete. Vannak azonban olyan esetek, amikor nehéz megállapítani a pontos sebességkorlátot. Szerencsére a Sygic Navigation rendelkezik sebességkorlátozásokkal és sebességmérővel, így mindig láthatja a saját sebességét, és a megengedett maximumot.

  • Autós kapcsolat

A Sygic Car Navigation használatával élvezheti az autó infotainment rendszerének minden fejlett navigációs funkcióját. Csak annyit kell tennie, hogy okostelefonját a műszerfalon történő összeköttetésen keresztül csatlakoztatja az autó infotainment rendszeréhez. Az okostelefonos navigáció pedig az autó képernyőjén jelenik meg. A legjobb, ha egy egyszerű felülettel rendelkezik, amely kevésbé vonja el a figyelmét, de lehetővé teszi a Sygic Car Navigation alkalmazás használatát az infotainment képernyő autó üzemmódjában.

  • Parkolási szolgáltatások

A Sygic Navigation által nyújtott élő információkkal könnyedén parkolhatja autóját különböző parkolóhelyekre. Ez kb. 75 országban elérhető. Látni fogja a rendelkezésre álló parkolóhelyeket, és azok árait is valós időben. Ez segíthet dönteni, hogy végül hol szeretne parkolni. A parkolási javaslatok 0,5 mérföld vagy 1 km távolságra jelenhetnek meg a kívánt céltól.

  • Sáv asszisztens

A Sygic Car Navigation egyik legfejlettebb biztonsági funkciója a Dynamic Lane Guidance. Ez segít a nehezebb közlekedési helyzetekben azáltal, hogy a megfelelő sávra vezet. Világos előretekintést ad, megmutatja a sávot amelyet a legérdemesebb választani, így nyugodtan vezethet ismeretlen városokban is. Gördülékenyen haladhat és biztonságosan válthat sávot.

  • Üzemanyagárak

Ha aggódik az üzemanyag árai miatt, összehasonlíthatja őket, és megtalálhatja a legolcsóbb benzinkutat a közelben. Néhány másodperc alatt megtalálhatja a legjobb ajánlatokat is, és a Sygic megmutatja a leggyorsabb útvonalat a kívánt benzinkúthoz. Csak annyit kell tennie, hogy beállítsa az üzemanyag típusát, és a Sygic automatikusan javasolja a legközelebbi benzinkutat az aktuális árakon. Az üzemanyagárakat gyakran frissítik, így azok mindig naprakészek.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: