NYX Professzionálos Legtöbbet Eladott Sminkjei

NYX professzionális sminkkozmetikumok

Ha belép a smink és a szépség világába, első lépésként az emberek  a NYX professzionális sminkkozmetikumok vásárlásával kezdik. Nos, ez nem meglepő, hs megnézzük mennyi felhajtás van a NYX körül. Végülis ki ne szeretne a csúcskategóriás márkákhoz hasonló minőségű terméket, csak sokkal olcsóbban?

Mivel a termékek ára nem haladja meg a 25 dollárt, a NYX márka áthidalja a szakadékot a luxus szépségápolási termékek és a drogériákban kapható termékek között.

Egy másik, még ennél is izgalmasabb dolog, hogy a NYX nagyon változatos és széleskörű termékpalettával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a sminkrajongók nagyon jól érezhetik magukat a különböző termékek közötti válogatás során, kikísérletezhetik a számukra legmegfelelőbbet, különböző árkategóriákban.

Ne is húzzuk az időt, itt vannak a NYX márkanév legnépszerűbbjei, melyek mindenképpen megérdemelnek egy külön helyet a sminkkészletében:

NYX Alapozók

Alapozók tekintetében egyetlen más drogériai márka sem lépheti túl a NYX-t. A legtöbb alapozó, melyet a NYX-től vásárolhat a sminkrajongók körében igazi slágerré vált.

A száraz bőrűek a hidratáló hatású és ragyogó bőrt biztosító alapozókra számíthatnak. A ragyogás kontrol éd pórust kitöltő alapozók a száraz bőrtípusokon is csodákat képesek végrehajtani.

NYX Alapozók
NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Alapozók

Azonban az összes alapozó közül az Angel Veil Alapozó a legismertebb, mivel ezt a rendkívül drága Hourglass Veil Mineral Alapozó tökéletes hamisítványának tartják. 

Habár a NYX alapozók nem olyan olcsóak, mint amiket a drogériákban lehet kapni, mégis a legmegbízhatóbbak, és emiatt eltérnek a többitől.

NYX Total Control Drop Alapozó

H bársony matt felületű alapozót vásárol, melyhez gyógyszertári árcímke tartozik, akkor a NYX Total Control Drop Alapozó pontosan az, amire szüksége van.

Az alapozó nevében szereplő “Control” jelző arra utal, hogy ez az alapozó teljes lefedettséget biztosít, így nem kell aggódnia, hogy egyenetlenné  vagy darabkássá válik majd felvitel után.

NYX Total Control Drop Alapozó
NYX Total Control Drop Alapozó

Biztosan beleszeret majd az alapozó rendkívül folyékony állagába is. Ennek köszönhetően könnyedén eloszlathatja azt alapozó szivaccsal vagy kefével, mielőtt megszáradna.

Ha száraz a bőre, az alapozó használata előtt hidratálja, hogy az alapozó ne tapadjon rá a száraz bőrrészekre.

NYX Gotcha Fedett Korrektor

Nehéz jó korrektort ajánlani, mert vannak, akiknek bevállik és vannak akiknek nem. A NYX professzionális smink Gotcha Covered Korrektor sokkal nagyobb lefedéssel bír a megszokottnál. Jó hír továbbá az, hogy nem érzi tőle nehéznek a bőrét.

Lépést tartva a márka fake trendjével, sokan jobbnak tartják ezt a korrektort, mint a Cosmetics Bye Bye Undereye korrektor legjobb fake verzióját, fedettsége és formulája miatt.

Videó: A NYX Gotcha Fedett rejtegető felülvizsgálata

Mivel kókuszolajat adtak hozzá a készítményhez, ez nem ajánlott zsíros bőrű embereknek. Ha nem zsíros a bőröd, akkor is azt ajánljuk, hogy mértékkel használd és púderrel egészítsd ki.

Olcsó, 2,99 dolláros ára miatt ezt a korrektort mindenképpen ki kell próbálnia.

NYX HD Finish Púderek

Csakúgy, mint a legtöbb arcpúderre, a NYX HD Finish Púderekre is gyakran emlékeznek vissza. Mindig remek lehetőség, hacsak nem tervez vakufotózást.

A NYX áttetsző HD por megérdemli (tovább a https://www.pinkpanda.hu oldalon), hogy sminkkollekciójának alapvető részét képezze. Finom porszemcsékből áll, így kisimítja a bőrt, mely szinte pórusmentes lesz, enélkül, hogy kiszárítaná száraz bőrét.

Még mindig rejtély, hogy a NYX miként állt elő olyan csodálatos porkészítményekkel, így ragadja meg az alkalmat, és vásároljon ilyen olcsón. 

NYX Epic Ink Folyékony Szemceruza

Sosem fog tudni ellánállni a NYX Epic Ink Folyékony Szemceruza applikátorának, mivel pontosan ugyanaz, mint a klasszikus Kat Von D Tattoo Liner, csak elérhetőbb áron.

Noha a formula nem teljesen matt, nagyon hosszantartóan viselheti, könnyen használható csomagolással a tökéletes precizitás érdekében.

NYX Sweet Cheeks Blush Paletta

A Face paletták kényelmesek és ideálisak utazáshot, és pontosan ez a célja a NYX Sweet Cheeks Blush Palettánakm is. Ez egy olcsó, 8 pirosító árnyalatot tartalmazó paletta, mely különböző kivitelben és tónusokban kapható. Széles választási lehetőséget kínál a kívánt smink megjelenéshez.

Habár az ára kissé meredek lehet egyesek számára többi drogériás pirosító palettához viszonyítva, az egyes árnyalatok pigmentációja és minősége miatt ez a NYX professzionális sminktermék jó ár-érték arányt jelent.

NYX Dewy Finish Sminkfixáló

Minden sminkarzenálnak feltétlenül szüksége van sminkfixálóra, így egyből a Dewy Finish Sminkfixálót választja. 

Száraz bőrű embereknek bőrének egy kis hidratációra van szüksége, ezzel a sminkfixálóval pedig pontosan ezt a hatást érheti el . Sokkal hosszantartóbb hatást érhet el ennek sminkfixálónak a használatával, azonban kissé “benedvesíti”  a bőrét.

Mindeközben ha zsíros a bőrtípusa, a Matte Finish Setting Sminkfixálóra van szüksége, mivel ez pontosan azokat a dolgokat teszi, mint a kicsivel nedvesebb társa, így ez kevésbé hidratáló hatású.

NYX Glitter Alapozó

Minden hölgynek van egy olyan pillanat az életében, amikor szüksége van egy csillogó alapozóra, még akkor is, ha valójában nem szereti a csillogást. Nem is tudja, mekkora szüksége lehet egy ilyen termékre.

A tapadó felületű NYX Glitter Alapozó lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú csillogó, pigment vagy szemhéjfesték ragasztószerűen hozzáragadjon a későbbiekben. Miután megszáradt, nyugodtan számoljon azzal, hogy nap végéig megmarad a sminkje. 

Ezek a NYX professzionális sminkmárka csak néhány legnépszerűbb termékei, melyeket szívesen levenne a polcról előbb-utóbb.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: