Egyedülálló kényeztető élmények a Thermana Laško-ban

Thermana Laško Szlovénia

A Thermana Laško Szlovénia egyik legkifinomultabb wellness- és gyógyfürdőközpontjának számít. A Thermana a legmagasabb minőséget nyújtja, támogatja az egészséges életmódot, és egyedülálló kultúrát kínál azoknak, akiknek mozgásproblémáik vannak, vagy akik a jövőben szeretnék megelőzni ezeket a problémákat. 

Thermana gyógyfürdők, éttermek és szállodák találhatók Laškóban. Ez a festői kisváros egyedülálló elhelyezkedése miatt tökéletes kiindulópontja szlovéniai kirándulásainak. A városban tett séta során bepillantást nyerhet Szlovénia országának és városainak érdekes történelmébe.

Hol található Thermana?

A Hotel Thermana Park közvetlenül a Savinja folyó mellett, a szlovéniai gyógyfürdővidék központjában fekvő Laško szívében található. A Thermana elhelyezkedése miatt nem igazán kell aggódnia, mert a helyszínen szinte mindent és mindent megtalál, amire szüksége van. Ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ha autóval érkezik. A vasútállomás is rövid távolságra van, ha vonattal érkezik Ljubljana felől Laškóba. 

Thermana Laško Szlovénia
A Thermana Laško szállodák közvetlenül a Savinja folyó mellett találhatók, Laško szívében

Szálláslehetőségek itt Thermana 

A Thermana gyógyfürdőben modern szállodák közül választhatnak, ezek a Hotel Zdravilišce Laško és a Hotel Wellness Park Laško.

Thermana Laško, Szlovénia

Thermana bárok és éttermek 

A gasztronómiai élvezetek állnak a Therman fürdőközpont középpontjában. Itt olyan, aprólékosan elkészített ételekkel várják, amelyek biztosan kielégítik az ízlelőbimbókat. A Thermana igyekszik különleges gasztronómiát biztosítani olyan eseményekhez, mint például esküvők, üzleti találkozók, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények. 

Thermana Laško étterem és szállodák
A Thermana Laško kulináris kényeztető programok széles skáláját kínálja

Kiemelkedő és odaadó munkájuknak köszönhetően a Thermana még különböző kulináris kitüntetéseket is kapott Európa különböző részein. A szálloda éttermeiben, többek között a Wellness Park Laško étteremben, a Pri mostu frissítőteremben és a Zdravilišce Laško étteremben gondosan elkészített ételekkel kényeztetheti magát.

Szolgáltatások és felszereltség Thermana-ban 

A Thermana Laško gyógyfürdőközpont modern szobákat és kongresszusi termeket biztosít különböző típusú találkozók, üzleti összejövetelek, kongresszusok, konferenciák, előadások, szemináriumok és egyéb társadalmi összejövetelek számára. 

A Thermana termálvizén alapuló különböző gyógyászati kezelések és orvosi wellness-programok is léteznek. Az orvosi programok az alapkezelések, a megelőző kezelések, az orvosi rehabilitáció és a speciális klinikai kezelések között mozognak. 

A Thermana szálloda Laško szívében található, és a következő egyéb szolgáltatásokra és létesítményekre számíthat a Thermana szállodában:

  • Elegáns szálloda, amely Instagrammable funkciókkal büszkélkedhet
  • Ingyenes, gyors és a szálloda egész területén elérhető WiFi
  • Több termál- és úszómedence a helyszínen
  • Különböző szauna lehetőségek 
  • Helyszíni fitneszközpont
  • Vízicsúszda gyerekeknek 
  • Termálvíz szökőkút
  • Helyszíni orvosok és wellness központ a rehabilitációhoz 
  • Széles választékban elérhető masszázsok és spa 

A Hotel Thermana Park mindent biztosít, amire Szlovénia elismert gyógyfürdő régiójában való tartózkodása során szüksége lehet.

Mire számíthat a bejelentkezés során

Abban a pillanatban, ahogy belép az épületbe, biztosan csodálkozni fog a lépcsőház láttán, amely az épületben fogadja Önt. Ez a lenyűgöző lépcsőház valójában az esküvői fotózás egyik kedvenc helyszíne a környéken. 

Ez egy remek hely arra is, hogy fotókat készíts az Instagram-csatornádra. Van egy ugyancsak instagrammozható híd is, amely a szállodát a Savinja folyó másik oldalával köti össze. A személyzet a bejelentkezés során szívesen elmagyarázza a létesítmények elhelyezkedését. 

Akár a laškói sörfőzde-túráról is kérdezheti őket, amely ugyanilyen érdekes kirándulás. Minden területnek külön recepciója van. A megfelelő helyre irányítják, ha további információra van szüksége a medencékkel, a wellness-központtal, a szaunákkal és a masszázsokkal kapcsolatban. 

Vendégszobák

A Thermana minden szobája hangulatos, minden kényelemmel felszerelt, amit csak kérhet. A szobákhoz erkély is tartozik, ahonnan a hegyre vagy a folyóra nyílik kilátás. Találhat egy minibárt is, amely tisztességes árú termékeket kínál, amelyek manapság némileg ritkaságnak számítanak. 

A megbízható és gyors wifi mellett a szálloda egész területén lehetőség van arra is, hogy közvetlenül a szobájában csatlakozzon. A szálloda összes szolgáltatása mellett amúgy is nagyon kicsi az esélye annak, hogy sok időt fogsz a vendégszobában tölteni. De természetesen, ha mégis inkább a szobájában maradna, a síkképernyős TV-n angol nyelven elérhető kábelcsatornák állnak rendelkezésre. 

En Suite fürdőszoba

A szálloda fürdőszobái is említésre méltóak a csodálatos felszereltségen felül. Ezek is ugyanolyan modernre sikerültek, sétálós zuhanyzóval és nagy tükörrel. Hajszárítóval és hiúságtükörrel is fel van szerelve. A sampon és a szappancsónak nagy adagolóban van, így nem kell aggódnia, hogy elfogynak a tartózkodás alatt. 

Termálmedencék

A kültéri termálmedence kétségkívül a Thermana legjobb tulajdonsága. Ha véletlenül télen látogat el ide, és odakint sötét és hideg van, biztosan imádni fogja azt a csodálatos élményt, amit ezek a termálmedencék nyújtanak. De akkor is ugyanolyan emlékezetes élmény lesz, ha kint meleg és forró van egy nyári hónapban.

Bizonyított, hogy a termálvíz nemcsak a bőrre, hanem az általános egészségre is jó hatással van. Vannak kültéri és beltéri medencék is, az egyik medencében vízicsúszda is található, amely tökéletes a gyerekekkel érkező családok számára.

Masszázs és Spa

Különböző típusú masszázsok is rendelkezésre állnak, és a terapeuták egy részét Thaiföldről toborozták. A masszázslehetőségek mellett fürdő- és spa lehetőségek közül is választhat. Kényeztetheti magát kézápolással, testméregtelenítéssel, arcpakolással, testradírral, gyantázással és még sok mással. A szaunaközpontban is különböző szaunaformák állnak rendelkezésre. 

Élvezze a legjobb tartózkodást a Thermana Park Lasko-ban, Szlovénia

Kétségtelen, hogy a Thermana Laškót érdemes szálláshelyként választani, ha valaha is Szlovénia elismert gyógyfürdő régiójába látogat. A hihetetlen létesítményekkel ez a wellness-szálloda tökéletes az egyedül utazók, párok és gyermekes családok számára.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: