Egyszerű Tippek Karácsonyi Vállalati Ajándékokra

Vállalalati ajándékokkal

Az ünnepi szezon hamarosan megérkezik. A legtöbb vállalkozó számára ez tökéletes alkalom, hogy kimutassa háláját partnerei, ügyfelei és alkalmazottjai számára vállalalati ajándékokkal. Sajnos so vállalkozás tulajdonos használhatatlan és irreleváns ajándékokat ad, amik később kidobásra kerülnek.

Hogy meggyőződj róla, hogy idén a céges ajándékaidat nem fogják használatlanul kidobni, íme néhány tipp, hogy olyan ajándékot adj, amit évekig értékelni fognak.

Válassz Valami Hasznosat és Szabd Személyre

Azok a legjobb ajándékok, amik egész évben használhatóak, mint például egy jó toll, esztétikus asztali naptárak vagy kompakt lámpák. Tartsd magad távol az újdonságoktól vagy olcsó irodai ajándékoktól, amik bár lehet, hogy szórakoztatóak de el fognak romlani az év vége előtt.

Vállalalati ajándékokkal

A hasznos céges ajándékok keresése során kihasználhatod a lehetőséget, és a cég nevét is rárakathatod az ajándékokra. A legtöbbeknek nem lesz problémája a márkázott vagy személyre szabott ajándékokkal, amíg azok ízlésesek és hasznosak. Hiszen semmi nem győzi le a személyre szabott ajándékokat és ezt ki is használhatod.

Valamint érdelmes megfontolni azt is, hogy ahelyett, hogy mindenkinek extra ajándékot vennél a kapcsolati listádon, a saját szolgáltatásaidat vagy termékeidet is adhatod ajándékként. Így pénzt is takarítasz meg és remek marketing lehet ez a vállalkozásod számára.

Terjeszd A Boldogságot Vagy Adakozz

Ha egy nagyobb irodában adnál céges ajándékokat, érdemes átgondolni olyasvalamit, ami az összes alkalmazottnak hasznára vállna, nem csak a tulajdonosoknak vagy magasabb beosztásúaknak. Az ünnepi szezon az adakozás ideje, szóval jó ötlet lehet, hogy terjeszd a boldogságot mindenkinek, amennyire csak tudod.

Amennyiben nincs olyan szolgáltatásod vagy terméked, amit a munkatársaid vagy alkalmazottjaik tudnának használni, adakozhatsz alapítványoknak is a nevükben. Ez jó hírnevet szerez a cégnek és ingyenes marketing lehetőség is egyben.

Ne Túlozd El

Fontos észben tartani az ajándékkártyák és céges ajándékok valódi célját – hiszen ez tulajdonképpen egy marketing stratégia. Ezek a gesztusok legyenek egyszerűek, őszinték, ízlésesek és jól átgondoltak, hogy ne okozzanak kárt a márkádnak, pont úgy, mint a többi marketing kampány.

Vállalalati ajándékokkal

Természetesen mindenki szereti a sütikat és a finomságokat, de problémás az is, ha az összes vállalati partnered olyan ajándékkosarat kap, ami tele van cukros édességekkel. Ez nem csak egészségeteln, de ráadásul hatással lehet az irodai hatásosságra, ha mindenki elfárad a cukor túladagolástól. Válassz egészséges alternatívákat, mint példáu a gyümölcskosarak. Így a partnereid boldogok és egészségesek is lesznek.

Bármi is legyen az ünnepi stratégiád, az összes partnered megajándékozása a legjobb módszer, hogy kimutasd a háládat a munkájukért és hűségükért.

További információ a témáról baba bőrönd.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs