Az extra hely, amire mindig is vágyott az autója számára

Már a névből is sejteni kellene valamit, de a tisztánlátás kedvéért azért írjuk le őket. Ezek műanyag vagy zománcfestékkel bevont acél- vagy alumíniumrudak, amelyek bármely autó tetejére felhelyezhetők. A tetőrudak, ahogy a név is mutatja, arra szolgálnak, hogy mindent vagy szinte mindent szállítsanak, egyszerűen felrakva és rögzítve rájuk.

Céljuk az autó rakodókapacitásának növelése azáltal, hogy a jármű külső oldalán egy további csomagtartót hoznak létre. Nyilvánvaló, hogy a vásárláskor jól kell választanunk, és precízen kell eljárnunk az összeszerelés és a rakodás során, hogy ne kövessünk el kellemetlen közlekedésbiztonsági szabálysértéseket, és ne veszélyeztessük a vezetés biztonságát.

Először is meg kell fontolnunk, hogy mit kell cipelnünk, és milyen célra kívánjuk használni.

A tetőrudak összeszerelése hihetetlenül egyszerű: az egyetlen dolog, amit figyelembe kell vennünk, hogy az autónk fel van-e szerelve olyan rögzítő rendszerekkel, mint a kapaszkodók vagy a speciális rögzítési pontok. Ha az autó rendelkezik kapaszkodókkal, akkor az univerzális tetővasak felé irányíthatjuk a vásárlást, míg ha csak rögzítési pontokkal rendelkezünk, akkor inkább az adott autómodellre specifikus tetővasakat https://www.withcar.hu/ vegyünk.

Mit kell figyelembe venni a tető rácsok vásárlása előtt

Először is meg kell fontolnunk, hogy mit kell cipelnünk, és milyen célra kívánjuk használni. Valójában különböző kiegészítőkre és tartozékokra lesz szükségünk, ha csomagokat, kerékpárokat vagy síléceket vagy egy klasszikus kesztyűtartót szeretnénk szállítani. A piacon számos alternatíva létezik, amelyek mind a terhelésre, mind pedig arra az autótípusra specifikusak, amelyre a tetőrudakat felszereljük. Ennek a rendszernek a szabványos méretei körülbelül 110 cm és 220 cm között mozognak, 2/3 mm vastagsággal.

Ez tehát nem egy olyan rendszer, amely önmagában nagy súlyt ad hozzá, de a vastagság miatt választanunk kell

a megfelelő modellt a terhelés alapján, amelyet a deformációk elkerülése érdekében szállítunk.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: